02.09.2009

Priserne vælter ind på vores Fotobog

Vores fotobøger og fotogbog-software får en del opmærksomhed internationalt. Sidste år vandt vi TIPA-prisen, og i år er vi bla. blevet nomineret til en af de mest prestigefyldte priser indenfor fotobranchen; EISA-prisen, som er baseret på den uafhængige og internationalt prestigefyldte jury, der består af chefredaktører fra ca. 50 førende europæiske fagmagasiner nu må vi se om vi vinder den :-)

Vores Fotobog har vi fået rigtig meget respons på, og det er ret interessant hvad vi har oplevet, man kan bruge fotobøger til. Udover de helt klassiske feriebilleder og bryllupsbilleder har vi stødt på emner som:

1) Præsentation af sin eksklusive yacht til salg. - Dem er der mange af for tiden
2) Boligpræsentationer, når man prøver at sælge sit hus selv
3) Præsentation af sin veteranbils-samling
4) Frimærkesamling! ( ja, de scanner deres frimærker ind, og får dem foreviget i fotobogen, så de kan tage på frimærkemesser uden at have værdier for flere tusinde kroner med i lommen i form af frimærker

Har du nogle sjove idéer til, hvad man bruge sin fotobog til, så send os en mail på relations@cewefotobog.dk - vi vil selvfølgelig præmiere de idéer, som vi kan bruge som inspiration til nye tiltag :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar