14.09.2009

Et bryllup er en af livets mest betydningsfulde begivenheder. En uigenkaldelig mindedag, som alle brudepar ønsker at fastholde i billeder, så de dejlige øjeblikke kan genopleves, fremvises og nydes igen og igen.

Det ultimative valg er at gemme de unikke optagelser fra brylluppet i en flot CEWE FOTOBOG, hvor billederne på revolutionerende vis trykkes direkte på siderne i bogen!

Brudeparret vælger selv hvor mange billeder, der skal præsenteres på hver enkelt side i fotobogen - og også om der skal tilføjes tekster og cliparts til motiverne.

Trenden blandt brudepar viser tydeligt, at bryllupsbilleder tildeles stor betydning og prioriteres højt. Alle brudepar ønsker at forevige deres enestående bryllup på den smukkeste og mest præsentable måde.

Tendensen tydeliggøres ved at valget hyppigst falder på den professionel trykte CEWE FOTOBOG, som nemt og enkelt kan udformes via den prisbelønnede software, som gratis kan downloades fra www.cewefotobog.dk.

Mange brudepar vælger at opbygge deres fotobog kronologisk - begyndende med billeder fra bryllupsforberedelserne, af morgengaven, brudebuketten og den smukke bryllupskjole.

Herefter følger eventyrlige optagelser af det lykkelige brudepar, de stolte forældre samt stemningsbilleder fra selve bryllupsfesten. Som kronen på værket indscanner mange brudepar indbydelsen, gæstelisten, bryllupsmenuen, bordplanen og festsangene i deres unikke CEWE FOTOBOG – så alt er samlet i én bog.

Bryllupsrejsens uforglemmelige oplevelser indgår typisk som en naturlig afrunding i fotobogen.

En bryllupsbog er den smukkeste og mest sikre opbevaring af de mindeværdige øjeblikke fra et bryllup – og er samtidig den perfekte takkegave til forældre, svigerforældre og gode venner, som gjorde dagen til noget helt særligt.

Årsagen til succesen bag bryllupsbogen er begrundet i de mange varianter, indbindinger og størrelser. Prisen, fleksibiliteten og brugervenligheden ved udformningen af CEWE FOTOBOGEN fremhæves ligeledes af brudeparrene.

Janne & Mads Sauer Larsen, Midtjylland: ”Vi har lige holdt bryllup på Gl. Estrup Slot. Det var en fantastisk dag, som nu er foreviget i en fotobog! Fotobogen blev stolt vist frem her i weekenden. Vores familier og venner var meget imponerede over den særdeles flotte og i detaljen gennemførte fotobog. Vi kan varmt anbefale produktet til andre brudepar!”

Yderligere oplysninger om CEWE FOTOBOGEN kan opnås via et besøg på www.cewefotobog.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar