07.09.2009

Inspiration: Forevig dine hestebilleder i en fotobog

Heste er populære skydeskiver

Hesten blev tæmmet af mennesket i Mellemøsten for hen ved 8000 år siden. I dag har hesten status som værende et af menneskets mest foretrukne kæledyr.
De fleste forbinder hesten med avlsgårde, skønne rideture i skov og ved strand eller associerer til konkurrencesport såsom dressur, spring og military.

Heste er også særdeles populære skydeskiver, når hobbyfotograferne indstiller kameraet til et skarpt pletskud.

De digitale billeder fastholder de dejlige oplevelser i selskab med de smukke, firbenede skønheder, så stjernestunderne ikke går i glemmebogen.

Nutidens mest præsentable måde at opbevare de dyrebare hestebilleder på, er i en personlig CEWE FOTOBOG.

En CEWE FOTOBOG er en professionel trykt bog indeholdende hesteejerens egne, personlige hestebilleder – trykt direkte på siderne i bogen.

Denne nye trend har på imponerende vis spredt sig som ringe i vandet i hele Europa.
Private, engagerede hesteejere er begejstrede for produktet.

Udformningen af fotobogen påbegyndes oftest med billeder af hesten som føl og fortsætter henover hestens udvikling, krydret med udtryksrige stemningsbilleder fra ture og besøg på rideskoler samt ved konkurrencer og lign.

CEWE FOTOBOGEN er ikke forbeholdt de private hesteejere.
Hestestutterier kan også med fordel anvende produktet som præsentationsmateriale over for potentielle hestekøbere – og de forskellige avlsforbund kan udforme en årbog med deres kårede hingste og hopper.

Rideklubber har ligeledes mulighed for at udarbejde en flot fotobog over årets begivenheder præsenteret v.h.a. smukke hestebilleder og forklarende tekster til motiverne. En farverig velkomstbog med hestebilleder fra klubben er også en fin gestus til nye medlemmer! Mulighederne er mangfoldige.

Fotobogen ser vi også anvendt i mange forskellige andre tilfælde, f.eks. når det Hunde vi vil forevige. Se blogindlæg om fotobogs-inspiration for hunde her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar