04.12.2009

Årets julegavehit - CEWE FOTOBOG

Tiden nærmer sig… Inden længe står julen for døren.

Juleræset starter i bestræbelserne på at finde den perfekte julegave til familiemedlemmer og gode venner: den ultimative gave i høj kvalitet med lang holdbarhed til et overskueligt beløb. En present, der udløser ægte glæde hos modtageren og vækker beundring hos beskuerne.

Hvorfor give upersonlige julegaver, som måske bare skal byttes efter jul eller som fylder i skabe og skuffer – hvorfor ikke give en personlig gave, som foreviger den kostbare og uigenkaldelige tid med ens kære?

CeWe Color tilbyder den ultimative gave, der ikke skal byttes: en CEWE FOTOBOG fyldt med jeres egne dejlige minder, oplevelser og glæder – flot illustreret i billeder og tekst.

Fremgangsmåden er enkel. Klik ind på www.cewefotobog.dk, download den gratis, prisbelønnede software og udformningen af jeres personlige CEWE FOTOBOG kan påbegyndes! Det er enkelt, hyggeligt og sjovt!

En CEWE FOTOBOG glæder både store og små - år efter år – generation efter generation.

Trenden afspejler, at CEWE FOTOBOGEN er et vanedannende produkt: Én gang en CEWE FOTOBOG – altid flere CEWE FOTOBØGER!

Ané Gyldholm, adm. direktør hos CeWe Colors nordiske selskab, udtaler stolt: ”Julens bestseller i 2008 var CEWE FOTOBOGEN. Vi oplevede et sandt boom i vores bestillinger.
Alle prognoser indikerer, at vores top-produkt vil sprænge alle rekorder til jul 2009.”

Ané Gyldholm fortsætter: ”Forbrugerne vil gerne give deres kære en speciel og unik julegave med tilfredshedsgaranti – derfor udformer de en personlig fotobog med egne motiver. Temaerne spænder vidt fra fx ”Vores fantastiske ferieoplevelser” over ”Barnets 1. bog” til ”Årets gang i billeder”. Mulighederne er utallige og det er antallet af tilfredse CEWE FOTOBOG-kunder også, smiler Ané Gyldholm.”

Som kronen på værket kan man lade sin jule-fotobog pakke flot ind i gavepapir og/eller vælge at lade fotolaboratoriet sende bogen direkte hjem til modtageren. Nemmere bliver det ikke! Julen kan komme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar