30.10.2009

Fotobøgerne kan nu købes hos Bog & idé

Nu kan man lave sine egne bøger hos Bog & idé!

Bog & idé har netop indgået samarbejde med CeWe Color Nordic om fotoservice.
Bog & idé, som er Danmarks største boghandlerkæde, åbner nu op for en helt ny måde at bruge sin boghandel på: det er nu muligt at fremkalde sine billeder eller lave sin helt egen Bestseller hos Bog & Idé i form af CEWE FOTOBØGERNE

”Vi er meget tilfredse med vores aftale, og ser mange muligheder i dette nye strategiske samarbejde” udtaler Administrerende Direktør Ané Gyldholm fra CeWe Color Nordic og fortsætter ”Vi når det helt rigtige publikum for vores produktsortiment, og det er for os at se et helt naturligt komplementærprodukt at kunne tilbyde fotoservice i en boghandel. Vi er meget positive over samarbejdet”
CeWe Color er Europas største fotoleverandør og har vundet utallige priser for deres fotoservice. Kvalitet og leverance har været en endelig udslagsgivende faktor for Bog & idé. ”Vores butikker har alle dage været lig kvalitet, og det har derfor været essentielt for os, at vores samarbejdspartner kan tilbyde en bred palet af kvalitetsprodukter.” udtaler Henrik Christensen, Kædechef for Bog & idé.
Kundens ”egen Bestseller” bygger på den populære CEWE FOTOBOG, som er en professionel trykt bog indeholdende kundens egne billeder og tekster. 
Med den prisvindende og i øvrigt gratis software kan man let, side for side, designe sin helt egen bog til en overkommelig pris.
Med det nye samarbejde er det nu muligt for Bog & idé kunder at bestille sine digitale billeder, CEWE FOTOBØGER og fotogaver hjemmefra og afhente dem i sin lokale boghandel eller få dem sendt til sin hjemadresse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar